Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Acest complex de apartamente atractiv se află la doar 10 metri de plaja Troya si oferă vedere superbă la Insulele Canare. Acesta pune la dispozitie o piscină in aer liber pentru adulti si copii, o sală de gimnastică, o cadă cu hidromasaj si o saună.

Apartamentele si studiourile de la Palm Beach - Excel Hotels & Resorts Club au decor elegant si vedere la piscină sau la mare. Acestea includ un lounge cu canapea extensibilă si TV cu plasmă cu DVD player, precum si o bucătărie modernă cu frigider, cuptor cu microunde si prăjitor de paine. Oaspetii pot inchiria de la receptie DVD-uri si un seif.

La complex există un local cu autoservire, un bar si mai multe restaurante, precum si un supermarket si un salon de infrumusetare. La aproximativ 5 minute de mers pe jos se găsesc numeroase centre comerciale, baruri si restaurante.

Receptia cu program nonstop de la Palm Beach - Excel Hotels & Resorts poate oferi servicii de rezervări pentru excursii si servicii de inchirieri auto si schimb valutar. Complexul de golf Las Americas se află la 10 minute de mers pe jos, iar Aeroportul Tenerife Sud este la 15 minute de mers cu masina.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Apartments Caribe

Playa De Las Americas, Tenerife, Spania

de la 859 /pers

H10 Conquistador

Playa De Las Americas, Tenerife, Spania

de la 1319 /pers

Coral Compostela Beach Golf

Playa De Las Americas, Tenerife, Spania

de la 889 /pers