Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere: Parte a lantului hotelier SENZA HOTELS, complexul Senza Garden Holiday Club ofera servicii exclusiviste de cinci stele in regim all inclusive si pune la dispozitia oaspetilor facilitati precum camere spatioase si curate, club pentru copii, receptie deschisa 24/7 si piscina exterioara.

Localizare: Proprietatea este localizata la aproximativ 10 km distanta fata de centrul statiunii, care abunda in viata de noapte, magazine si distractie. Aeroportul International Antalya (AYT) se afla la 116 km distanta fata de Senza Garden Holiday Club.

Dotari camere: Senza Garden Holiday Club cuprinde camere duble standard si camere family, ideale pentru cazarea cuplurilor sau a familiilor cu copii.
Dotarile standard includ baie privata cu cada sau dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite, aer conditionat, seif, minibar, TV LCD cu receptie satelit, balcon sau terasa cu zona de relaxare privata, conexiune Wi-Fi gratuita.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor facilitati precum: camere spatioase si curate, club pentru copii, receptie deschisa 24/7 si piscina exterioara, un restaurant, bar, spectacole de divertisment, acces la piscine si tobogan, club pentru copii si loc de joaca, sezlonguri, umbrele, saltele si prosoape gratuite pentru piscina, un centru SPA si Wellness dotat cu sauna, baie turceasca (hammam), sala de fitness.

Plaja: Senza Garden Holiday Club se afla la aproximativ 2 km distanta fata de plaja Konakli Beach.

Web: https://gardenholidayclub.senzahotels.com/en/home  

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Conditii de plata: • 10% avans la inscriere; • 20% pana la 31.03.2024; • diferenta (70%) se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

8 % Early Booking
DELPHIN BOTANIK HOTEL

DELPHIN BOTANIK HOTEL

OKURCALAR, Alanya, Antalya, Turcia

de la 1276.5 /pers

32 % Last Minute
BIN BILLA HOTEL

BIN BILLA HOTEL

Alanya, Antalya, Turcia

de la 233 /pers

Holiday Park Resort

Alanya, Antalya, Turcia

de la 729 /pers