Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hoteluluiLocalizare: hotelul este situat in apropiere de Plaja Steigenberger Al Dau si la 800 m distanta de Aeroportul International Hurghada. Facilitati hotel: piscina exterioara, WiFi inclus gratuit, transfer de la si/sau la aeroport, acces imediat la plaja, camere de familie, spa si centru de wellness, sala de fitness, bar, zona de plaja privata. Dotari camere: balcon, vedere la piscina, vedere la gradina, aer conditionat, baie privata, TV cu ecran plat, Minibar. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, snorkelling, scufundari, facilitati sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sala fitness, spa si centru wellness, sauna, jacuzzi. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
IMPORTANT

Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ.
 
Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil.
 
Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

• 10% avans la inscriere; • 20% pana la 28.02.2024; • diferenta (70%) se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Water Valley by Neverland (ex Pickalbatros Neverland Resort)

Hurghada Town, Hurghada, Egipt

de la 1319 /pers

Sky View Suites Hotel

Hurghada Town, Hurghada, Egipt

de la 609 /pers

PALM BEACH RESORT

El Gouna, Hurghada, Egipt

de la 531.5 /pers