Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Vantaris Palace se află in satul Kavros, la numai cațiva metri de plajă, și oferă cazare de 4 stele. Pune la dispozitia oaspeților o piscină cu formă neregulată, o piscină interioară, facilități spa și un restaurant.

Camerele și suitele de la Vantaris sunt mobilate cu gust și beneficiază toate de un balcon privat. De asemenea, au zonă de relaxare, TV prin satelit si minifrigider. Baia privată este dotată cu articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

Oaspetii isi pot incepe ziua cu un bufet de mic dejun. Cina, care poate fi servită tot sub formă de bufet, include o varietate de preparate grecești.

In timpul zilei, vă puteți relaxa la saună sau la baia turcească. Pentru oaspeții mai activi este disponibil si un teren de tenis.

Orașul Georgioupoli este situat la 4 km. Orașul plin de viață Chania se află la 40 km, iar portul Souda, la 33 km. Proprietatea oferă WiFi gratuit in zonele publice, precum și parcare gratuită.

• 10% avans la inscriere; • 20% pana la 31.03.2024; • diferenta (70%) se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Istoricul tau de navigare...

 

Alte hoteluri in destinatie

23 % Early Booking
HOTEL ARC DE TRIOMPHE BY RESIDENCE HOTELS

HOTEL ARC DE TRIOMPHE BY RESIDENCE HOTELS

Kavros, Creta-Chania, Grecia

de la 887 /pers

MYTHOS PALACE

Kavros, Creta-Chania, Grecia

de la 1388.5 /pers

Cretan Beach Resort

Kavros, Creta-Chania, Grecia

de la 869 /pers