Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere

Hotelul Lujo Bodrum A`la Carte All Inclusive este un resort luxos si unic in Bodrum, ce oferta opespetilor sai acces la 3 plaje private.

IMPORTANT

Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ.
 
Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil.
 
Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

Localizare

Lujo Art & Joy este un hotel de lux situat in statiunea Guvercinlik, la 20 km de orasul Bodrum si 15 km de aeroportul Milas-Bodrum.

Website

https://www.lujohotel.com/

Facilitati hotel

Hotelul Lujo Art & Joy este un resort luxos cu 3 plaje private, 4 piscine în aer liber și un centru spa.

Oaspetii beneficiaza de WiFi gratuit in intreaga proprietate, precum si de parcare privata gratuita.

Toate camerele decorate luxos au balcon sau terasa privata. Cuibarite in cadrul unor structuri din piatra spectaculoase, vilele au piscina privata si gradina. Camerele din padure, umbrite de pini, ofera vedere magnifica la mare.

Toate camerele acestui hotel au aer conditionat si TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Unele unitati ofera un dulap cu gratar si o zona de relaxare unde va puteti destinde. Toate camerele includ o baie privata. Unele camere sunt amenajate cu chiuvete duble. Facilitatile includ halate, papuci si articole de toaleta gratuite. Acest hotel asigura facilitati pentru sporturi nautice, ciclism si pescuit. De asemenea, oaspetii se pot bucura de masaje si tratamente corporale relaxante la centrul spa, disponibile la cerere. Este disponibil si un centru modern de fitness.

Copiii se pot distra la clubul Kijo, cu tobogane pentru copii, cursuri de muzica private, sali de arta, camera lego, laser tag, ateliere de divertisment si educatie, precum si programe de seara adaptate copiilor. 

Conditii de plata: • 10% avans la inscriere; • 20% pana la 31.03.2024; • diferenta (70%) se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Hotel Gural Premier Tekirova

Kemer, Antalya, Turcia

de la 1909 /pers

Queen's Park Goynuk

Kemer, Antalya, Turcia

de la 676 /pers

17 % Early Booking
Fun and Sun Club Saphire

Fun and Sun Club Saphire

Kemer, Antalya, Turcia

de la 931.5 /pers